Prosím hlásek pro Včelka Lenka Včelíků Tady


Vyhodnocení Rekordu :))

30. listopadu 2009 v 19:04 | LaDy.F |  Contests
Táákže tu je vyhodnocení toho slibovanýho Rekordu v komentech :)
Takže hlavně bych vám chtěla móóóóc poděkovat! řekla jsem že kdyby jich(komentů)bylo 60 tak by to bylo super a byla bych móóc ráda,ale vy jste mě překvapily tím,že jich bylo celkem 160 :)))

Diplomy jsou v Celém Článku!!!!!!!!!

ps:srala jsem se s nima 2 hodiny a zabralo mi to celou dobu,nestihla jsem oběhnout,tak jdu rychle ted' obíhat,mám ještě učení a uklízení pokoje tak pp



Snad se líbí :)
ps:kdybych zapomněla na někoho,kdo napsal víc než 5 nebo 5 komentů,tak mi to napište a já mu udělám taky :)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 _Good-Girl_ _Good-Girl_ | Web | 30. listopadu 2009 v 19:15 | Reagovat

díky moc

2 Leni4Qa your Affík který tě mocinQy lowuje Leni4Qa your Affík který tě mocinQy lowuje | Web | 30. listopadu 2009 v 19:23 | Reagovat

kujůůů mocQy =)

3 bižovka bižovka | Web | 30. listopadu 2009 v 19:34 | Reagovat

díky

4 ChuPinkA Affíínko:-* ChuPinkA Affíínko:-* | Web | 30. listopadu 2009 v 19:51 | Reagovat

děkuju

5 Áďa a Gabča Tvoje lovující SBééénko:-* Áďa a Gabča Tvoje lovující SBééénko:-* | Web | 30. listopadu 2009 v 20:17 | Reagovat

Jéééé děkujeme.....:-*

6 MileynQa // Affs MileynQa // Affs | Web | 30. listopadu 2009 v 20:25 | Reagovat

ooo bodejd ze ti to trvalo 2 hod !! je to nadherne hned zitra si to dam na blog !! dam si to uz do rezepsanych :)

7 LaĐy.Iw{€}tK@ LaĐy.Iw{€}tK@ | E-mail | Web | 1. prosince 2009 v 7:24 | Reagovat

jééé moc kujíííí =o*

8 //^-MiSs.FrUiT.Ki{W}i-^// •Však ty mě znáš,sem to já tvé affko =* //^-MiSs.FrUiT.Ki{W}i-^// •Však ty mě znáš,sem to já tvé affko =* | Web | 1. prosince 2009 v 8:18 | Reagovat

Ahojky Afítko,jak se máš ? Já nwm .. dneska sem ulehla takže nevím jestli se mám mít dobře nebo blbě :D Jinak dnes nastavím vánoční desing a budu moc ráda,jestli se příjdeš podívat !! Jo a promazávám sb , ale tebe si nechávám =*=*

PS:povedené diplíky ! =)

9 LadyVanilka LadyVanilka | 1. prosince 2009 v 12:51 | Reagovat

jsou moc hezkééé :D

10 Ťapka Ťapka | Web | 1. prosince 2009 v 13:06 | Reagovat

AhoJeC,Jk jE?
U mĚ nIc MoC,jElIkOž MnĚ uŽ zAsE nĚjAk bOlí v KrKu...:(
JiNaK tEd jSeM vE šKolE,mÁmE rOdInKu,Ae šLi jsMe nA cOmPy.TkŽe ObÍhÁám.
Tk Já ZaSe lEtIm dÁl,PpP

11 MileyshinQa SB MileyshinQa SB | Web | 1. prosince 2009 v 14:54 | Reagovat

hojky.....obíhám...a na mém blogu je vyhodnocení třídění....koukni se....a dnes možná dostanu podpis Šmajdy ze Superstar...tak papa

12 Hypotéka Hypotéka | Web | 11. srpna 2012 v 7:16 | Reagovat

A nakonec přišel i soudruh Husák a vyprávěl vtip.
http://hypoteka-1.blog.cz/1206/rucit-bytem-za-hypoteku-jiz-nemusi-stacit

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama